Ακουστική Co. εξοπλισμού Langyuan Guangzhou, ΕΠΕ

12 έτη εμπειρίας, που κάνει τον κόσμο σας να ηχήσει τον καλύτερο

ειδικευμένος στη σειρά γραμμών, επαγγελματικός ομιλητής, ομιλητής οργάνων ελέγχου, ενισχυτής

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Ο νόμος 14 της ακουστικής

επιχείρηση Νέα
Ο νόμος 14 της ακουστικής

1 υποκειμενική αντίληψη στο πεδίο συχνότητας

Το υποκειμενικό συναίσθημα του σημαντικότερου πεδίου συχνότητας είναι ο τόνος, όπως τη ίδια ποσότητα της υποκειμενικής ηχηρότητας ο τόνος είναι επίσης ένα είδος ακρόασης, είναι το επίπεδο της ακουστικής κρίσης ιδιοτήτων τόνου φωνής.

Η διαφορά μεταξύ του τόνου του μυαλού και της κλίμακας της μουσικής είναι ότι το πρώτο είναι ο τόνος των καθαρών τόνων, και το τελευταίο είναι ο τόνος ενός σύνθετου ήχου όπως η μουσική. Ο τόνος του σύνθετου ήχου είναι όχι μόνο το ψήφισμα συχνότητας, αλλά και η λειτουργία του ακουστικού νευρικού συστήματος, το οποίο επηρεάζεται από την εμπειρία ακούσματος και εκμάθηση.

υποκειμενική έγκαιρη περιοχή αντίληψης 2

Εάν η διάρκεια του ήχου είναι περισσότερο απ' ό, τι για 300ms, το χρονικό διάστημα του ήχου δεν διαδραματίζει έναν ρόλο στην αλλαγή της αξίας κατώτατων ορίων της ακρόασης. Ο τόνος συσχετίζεται επίσης με το χρονικό διάστημα. Όταν ο ήχος διαρκεί για μια σύντομη περίοδο, δεν μπορείτε να ακούσετε τον τόνο, να ακούσετε ακριβώς το «κτύπημα». Όσο περισσότεη η διάρκεια του ήχου, προκειμένου να υπάρξει το συναίσθημα του τόνου, μόνο ο ήχος διαρκεί για περισσότερο από μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου, ο τόνος μπορεί να σταθεροποιηθεί.

Ένα άλλο υποκειμενικό χαρακτηριστικό της χρονικής περιοχής είναι η ηχώ.

χωρική υποκειμενική αντίληψη περιοχών 3

Η χρήση του δίωτου ακούσματος έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από αυτό του ενιαίου αυτιού. Έχει μια υψηλή ευαισθησία, μια χαμηλή αίσθηση της ακρόασης, μια αίσθηση της κατεύθυνσης στην υγιή πηγή, και μια ισχυρή αντιπαρεμβατική δυνατότητα. Στο στερεοφωνικό όρο, ένα μεγάφωνο και μια στερεοφωνική κάσκα με το άκουσμα για να πάρουν την αίσθηση του διαστήματος δεν είναι τα ίδια, ο ήχος φαίνεται να βρίσκεται στο περιβάλλον περιβάλλον, το τελευταίο για να ακούσει τη φωνή της θέσης στο κεφάλι, προκειμένου να διακριθούν αυτά τα δύο είδη αίσθησης του διαστήματος, τα πρώτα καλείται κατευθυντικό, το τελευταίο καλείται προσδιορισμός θέσης.

4 νόμος Weber

Ο νόμος του Webb δείχνει ότι το υποκειμενικό συναίσθημα του ανθρώπινου αυτιού είναι ανάλογο προς το λογάριθμο του αντικειμενικού ερεθίσματος. Όταν ο ήχος είναι μικρός, και το εύρος του υγιούς κύματος αυξάνεται, ο όγκος του υποκειμενικού συναισθήματος του ανθρώπινου αυτιού είναι μεγαλύτερος όταν η υγιής ένταση είναι μεγαλύτερη, και το εύρος του ίδιου υγιούς κύματος αυξάνεται, ο όγκος του υποκειμενικού συναισθήματος του ανθρώπινου αυτιού είναι μικρότερος.

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου αυτιού για να ακούσει τον ήχο, απαιτήστε τη χρήση του εκθετικού ποτενσιόμετρου τύπων στο σχέδιο του κυκλώματος ελέγχου όγκου καθώς ο ελεγκτής όγκου, ένα τέτοιο ομοιόμορφο περιστροφικό ποτενσιόμετρο, ο όγκος αυξάνεται γραμμικά.

5 νόμος του ωμ της ακρόασης

Ο διάσημος επιστήμονας ανακάλυψε το νόμο του ωμ ωμ στην ηλεκτρική ενέργεια, βρήκε επίσης μια ανθρώπινη ακρόαση στο νόμο του ωμ, αυτός ο νόμος αποκαλύπτει αυτόν για τη συχνότητα και την ένταση κάθε ήχου το ανθρώπινες αυτί και η φωνή, και δεν έχει καμία σχέση με την υγιή φάση. Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, η διαδικασία και στο ηχητικό σύστημα δεν μπορεί να εξετάσει τη σχέση φάσης κάθε ήχου στο σύνθετο ήχο.

Το ανθρώπινο αυτί είναι μια συσκευή ανάλυσης συχνότητας, μπορεί να είναι στο πολυσύλλαβο homophonic χωριστό αυτί στην ευαισθησία ανάλυσης συχνότητας είναι πολύ υψηλό, σε αυτό το σημείο το ανθρώπινο αυτί από ο βαθμός υψηλής ανάλυσης ματιών, το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει όλο στο χρώμα το ελαφρύ συστατικό στο άσπρο φως.

6 καλύπτοντας επίδραση

Άλλοι ήχοι στο περιβάλλον μπορούν να μειώσουν να ακούσουν για ένα πρόσωπο σε έναν ήχο, ο οποίος καλείται κάλυψη. Όταν η ένταση ενός ήχου είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή άλλος, και όταν είναι ως ένα βαθμό και οι δύο φωνές υπάρχουν συγχρόνως, κάποια μπορεί μόνο να ακούσει τον ήχο του ήχου, αλλά όχι άλλος. Το ποσό κάλυψης συσχετίζεται με την υγιή πίεση του καλύπτοντας ήχου, και τις αυξήσεις επιπέδων υγιούς πίεσης με την αύξηση του καλύπτοντας ήχου. Επιπλέον, η καλύπτοντας σειρά του ήχου χαμηλής συχνότητας είναι μεγαλύτερη από αυτή των ήχων υψηλής συχνότητας.

Το ακουστικό χαρακτηριστικό του ανθρώπινου αυτιού παρέχει μια σημαντική έμπνευση για το σχέδιο του κυκλώματος μείωσης θορύβου. Υπάρχει ένα τέτοιο κασετόφωνο, εμπειρία ακούσματος, όταν το πρόγραμμα μουσικής στη συνεχώς αλλαγή και τον ήχο, δεν ακούσαμε ποτέ την ταινία, ο παρασιτικός θόρυβος, αλλά όταν μπορεί να αισθανθεί το τέλος του προγράμματος μουσικής (το κενό τμήμα της ταινίας), εσείς τη hissing ταινιών «......» παρουσία θορύβου.

Προκειμένου να μειωθεί η επιρροή του θορύβου στην απόδοση του προγράμματος, η έννοια της αναλογίας σήματος/διαταραχή (SN) προτείνεται, η οποία απαιτεί ότι η ένταση σημάτων είναι μεγαλύτερη από αυτή της έντασης θορύβου, έτσι ώστε ο ήχος δεν θα είναι θορυβώδης. Μερικά συστήματα μείωσης θορύβου σχεδιάζονται χρησιμοποιώντας την αρχή την επίδραση.

δίωτη επίδραση 7

Αυτό είναι η βασική αρχή της δίωτης επίδρασης: εάν ο ήχος από το μέτωπο στον τόνο της υγιούς πηγής που οφείλεται αυτή τη στιγμή σε μια απόσταση ίση με το αριστερό, δεξιό, αημένο, δεξιό αυτί και την ακουστική χρονική διαφορά της άφιξης (διαφορά φάσης), η διαφορά χροιάς είναι μηδέν, κατόπιν αισθανθείτε τη φωνή από το άκουσμα στο μπροστινό υγιές πρόσωπο, παρά σε μια πλευρά. Η υγιής ένταση δεν είναι ο ίδιος χρόνος, μπορεί να αισθανθεί την απόσταση μεταξύ της πηγής και του ήχου.

8 επίδραση Haas

Το πείραμα του Haas απέδειξε ότι ο ήχος της δίωτης ακρόασης είναι διαφορετικός όταν ηχούν ταυτόχρονα οι δύο υγιείς πηγές, σύμφωνα με τη χρονική καθυστέρηση μιας υγιούς πηγής και μιας άλλης υγιούς πηγής, οι οποίες μπορούν να διαιρεθούν σε ακόλουθες τρεις καταστάσεις:

Η καθυστέρηση μιας υγιούς πηγής δύο υγιείς πηγές και μιας υγιούς πηγής είναι λιγότερο από 5~35ms, ακριβώς όπως τις δύο υγιείς πηγές γίνεται ένα, ακούει μόνο αίσθηση η ύπαρξη και η κατεύθυνση της προόδου μιας υγιούς πηγής, δεν αισθάνεται την ύπαρξη μιας άλλης υγιούς πηγής.

Εάν μια υγιής πηγή καθυστερεί μια άλλη υγιή πηγή 30~50ms, δύο υγιείς πηγές μπορούν να αισθανθούν, αλλά η κατεύθυνση καθορίζεται ακόμα από τον πρόλογο.

Εάν η χρονική καθυστέρηση μιας υγιούς πηγής είναι μεγαλύτερη από αυτή μιας άλλης υγιούς πηγής, η υγιής πηγή μπορεί να αισθανθεί συγχρόνως, και οι δύο υγιείς πηγές μπορούν να ανιχνευθούν ταυτόχρονα. Η κατεύθυνση της υγιούς πηγής καθορίζεται από την υγιή πηγή, και ο καθυστερημένος ήχος είναι μια σαφής ηχώ.

Η επίδραση Haas είναι ένα από τα θεμέλια του στερεοφωνικού προσανατολισμού συστημάτων.

επίδραση 9 de Poey

Η επίδραση de σημείο εισόδου είναι μια άλλη βάση για το στερεοφωνικό προσανατολισμό συστημάτων. Η επίδραση de σημείο εισόδου του πειράματος είναι: το αριστερό και δεξιό κανάλι δύο ομιλητές, ο ήχος των δύο ομιλητών στη συμμετρική γραμμή που ακούει τους δύο ομιλητές στα διαφορετικά σήματα, εσείς μπορεί να πάρει τα ακόλουθα συμπεράσματα:

Χρόνος μπαρ : 2017-06-15 10:46:35 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou langyuan audio equipment co.lt shawan branch

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jing

Τηλ.:: +86 13728152452

Φαξ: 86-20-3483-5131

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)