Ακουστική Co. εξοπλισμού Langyuan Guangzhou, ΕΠΕ

12 έτη εμπειρίας, που κάνει τον κόσμο σας να ηχήσει τον καλύτερο

ειδικευμένος στη σειρά γραμμών, επαγγελματικός ομιλητής, ομιλητής οργάνων ελέγχου, ενισχυτής

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Η διαφορά μεταξύ του δημόσιου συστήματος ραδιοφωνικής αναμετάδοσης και του επαγγελματικού ακουστικού συστήματος

επιχείρηση Νέα
Η διαφορά μεταξύ του δημόσιου συστήματος ραδιοφωνικής αναμετάδοσης και του επαγγελματικού ακουστικού συστήματος

Συγκρίνεται με την αστική (σπίτι) ακουστική, δημόσια ραδιοφωνική αναμετάδοση (PUBLICADDRESS) επίσης ένας επαγγελματικός ήχος. Αλλά συνήθως λέμε ότι ο επαγγελματικός ήχος (PROFESSIONALAUDIO) είναι ένας ιδιαίτερος σκηνικός (απόδοση) τύπος ήχου. Το δημόσιο ραδιόφωνο είναι διαφορετικό από αυτό το είδος ήχου.

Η δημόσια ραδιοφωνική αναμετάδοση είναι υπηρεσία ραδιοφωνικων αναμεταδόσεων στο κοινό σε μια περιορισμένη (αλλά μάλλον μεγάλη) περιοχή. Υπό κανονικές συνθήκες, ένα δημόσιο σήμα ραδιοφωνικής μετάδοσης διαβιβάζεται μέσω μιας γραμμής ραδιοφωνικής μετάδοσης που τακτοποιείται σε μια περιοχή υπηρεσιών ραδιοφωνικής μετάδοσης, συνήθως μια μονόδρομη (κάτω) ραδιοφωνική μετάδοση.

Η δημόσια ραδιοφωνική αναμετάδοση είναι έθεσε συνήθως εντός των οργάνων, των επιχειρήσεων, των στρατευμάτων, των σχολείων, των κοινοτήτων, των κτηρίων, των υπεραγορών και των διάφορων τόπων συναντήσεως για την έκδοση των ειδήσεων και των εσωτερικών πληροφοριών, δημοσιεύει το σήμα προγράμματος, και παρέχει τη μουσική υποβάθρου για τη σελιδοποίηση (που σελιδοποιεί για τη ραδιοφωνική αναμετάδοση) και αναγκασμένος στη ραδιοφωνική μετάδοση έκτακτης ανάγκης καταστροφής και ούτω καθεξής. Το δημόσιο ραδιόφωνο είναι χρήσιμος επίσης για την ασύρματη μετάδοση, αλλά όχι την επικρατούσα τάση.

1, το απλούστερο δημόσιο σύστημα ραδιοφωνικής αναμετάδοσης και τα χαρακτηριστικά του

Ένα δημόσιο σύστημα ραδιοφωνικής αναμετάδοσης πρέπει να διαμορφωθεί τουλάχιστον τις ακόλουθες συνδέσεις: ραδιο ομιλητής, ραδιο ενισχυτής, μικρόφωνο.

Ο ακόλουθος είναι ένας μικρός ενισχυτής δύναμης για 360W, το οποίο παρέχεται συνήθως ένα μπροστινό επίπεδο και καμία ανάγκη να διαμορφωθεί ένας προενισχυτής. Οι ραδιο ενισχυτές με τη μεγάλη δύναμη, όπως μερικές εκατοντάες Watt ή περισσότεροι, πρέπει συνήθως να είναι ραδιοφωνική μετάδοση με έναν προ ενισχυτή. Αλλά εάν είναι ένας προ ενισχυτής σε μια συνδυασμένη ραδιοφωνική μετάδοση ή ένας χωριστός προενισχυτής ραδιοφωνικής μετάδοσης, ο λιμένας εισαγωγής πρέπει να έχει τη διαταγή προτεραιότητας. Συνήθως τουλάχιστον ένα μικρόφωνο στο σήμα προτεραιότητας του μικροφώνου μπορεί αυτόματα να καταστείλει το άλλο σήμα εισαγωγής (η αποκαλούμενη αυτόματη «βουβή» λειτουργία), προκειμένου να υπάρξει μια έκτακτη ανάγκη στη σελιδοποίηση και, μπορεί να αναγκαστεί στη ραδιοφωνική μετάδοση έκτακτης ανάγκης. Αυτό είναι επίσης διαφορετικό από το γενικούς υψηλής πιστότητας (ή επαγγελματίας) προενισχυτή και τον αναμίκτη.

Η ορολογία του συστήματος: το μικρόφωνο, η γραμμή, ο ενισχυτής δύναμης, οι ομιλητές, κ.λπ., εξοικειώνονται με τους γενικούς ηλεκτρο ακουστικούς εργαζομένους ή τους ακουστικούς ενθουσιώδες. Αλλά μια από τις ραδιο γραμμές, ο ραδιο ενισχυτής και οι ραδιο ομιλητές και η συνηθισμένη γραμμή ομιλητών, ενισχυτής δύναμης, ομιλητές είναι ελαφρώς διαφορετικοί.

Το κλειδί είναι ότι η γραμμή ραδιοφωνικής μετάδοσης είναι συνήθως αρκετά μακροχρόνια (εκατοντάδες των μετρητών ή ακόμα και των χιλιομέτρων), και η γενική επαγγελματική ακουστική γραμμή ομιλητών θα είναι περισσότερα από 100 μέτρα. Προκειμένου να μειωθεί η απώλεια μετάδοσης, το σήμα ραδιοφωνικής μετάδοσης είναι κατ 'αρχήν «υψηλή τάση/χαμηλή τρέχουσα» μετάδοση. Επομένως, η γενική χρήση των ραδιο γραμμών δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει το ακριβό καλώδιο ομιλητών και τη χρήση στριμμένου του συνηθισμένο ζευγαριού εάν διαμορφώνεται υπαίθρια, πρέπει να εξοπλιστεί με τον εξοπλισμό προστασίας αστραπής.

Επειδή το σύστημα χρησιμοποιείται για τη μετάδοση υψηλής τάσης, ο ενισχυτής ραδιοφωνικής αναμετάδοσης πρέπει να παρέχει το σήμα υψηλής τάσης. Συνήθως ένας ραδιο ενισχυτής χτίζεται με έναν μετασχηματιστή παραγωγής για να ενισχύσει (ή να ρυθμίσει) την τάση παραγωγής του, γνωστή ως ενισχυτής ισχύος «σταθερής πίεσης». Το τερματικό παραγωγής του σταθερού ενισχυτή ισχύος τάσης είναι μαρκαρισμένο με την ονομαστική τάση παραγωγής (NormalOutputVoltage) του 70V/100V/120V/200V, παρά την εκτιμημένη αξία σύνθετης αντίστασης φορτίων (ωμ), όπως υποδεικνύεται από τον επαγγελματικό ενισχυτή ισχύος. Το τελευταίο είναι επίσης γνωστό ως ενισχυτής «σταθερής αντίστασης».

Το τελικό σύστημα ραδιοφωνικής μετάδοσης ομιλητών, επειδή η γραμμή ραδιοφωνικής μετάδοσης παρέχεται από την υψηλή τάση/το χαμηλό τρέχον σήμα, αναλόγως, μεταδίδοντας ραδιοφωνικά ομιλητές πρέπει να είναι υψηλής αντίστασης, έχουν χτίσει και έχουν χρησιμοποιήσει για το μετασχηματισμό «μετασχηματιστής» σύνθετης αντίστασης, χαρακτηρισμένος 70V/100V το /120V/200V τερματικών εισαγωγής του επίσης τις ονομαστικές προδιαγραφές τάσης (αριθμητικές και η εκτιμημένη δύναμη), και όχι την αξία της σύνθετης αντίστασης. Συνδεμένος με τον ομιλητή μην ειναι απαραίτητο να υπολογίσετε τη σύνθετη αντίστασή τους, αλλά οι εφαρμόσιμες ονομαστικές προδιαγραφές τάσης μετάδοσής της με την αντιστοιχία γραμμών ραδιοφωνικής αναμετάδοσης μπορούν να τους κλείσουν το τηλέφωνο, αλλά η κρεμασμένη (παράλληλος) εκτιμημένη παραγωγή δύναμης που η συνολική δύναμη δεν μπορεί να είναι στην ίδια γραμμή του ομιλητή είναι μεγαλύτερη από το ραδιο ενισχυτή δύναμης γραμμών κίνησης. Διαφορετικά ο ενισχυτής ραδιοφωνικής μετάδοσης θα υπερφορτώσει. Ο ελάχιστος αριθμός ομιλητών ραδιοφωνικής μετάδοσης δεν είναι περιορισμένος, ο ραδιο ενισχυτής δεν θα προκαλέσει την ελαφριά ή no-load επιδείνωση απόδοσης, αλλά δεν θα βλαφθεί.

Το δημόσιο σύστημα ραδιοφωνικής αναμετάδοσης μπορεί μόνο να μεταδώσει ραδιοφωνικά τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις φωνής, όπως οι ειδοποιήσεις, η σελιδοποίηση, οι ομιλίες, κ.λπ…. Εάν θέλετε να μεταδώσετε ραδιοφωνικά τη μουσική υποβάθρου, μεταδώστε ραδιοφωνικά τις ειδήσεις και απελευθερώστε τις καταγραφές, θα αγοράσει το CD, τον κάτοχο καρτών, το δέκτη (ραδιο) και άλλο εξοπλισμό. Σε έναν ενισχυτή ραδιοφωνικής μετάδοσης παρέχεται συνήθως μια πολλαπλότητα των διεπαφών ταξινομημένης εισαγωγής προτεραιότητας, η οποία μπορεί να συνδεθεί εύκολα με αυτές τις συσκευές.

Τυχαία, μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι η τάση παραγωγής του ενισχυτή ισχύος πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι ίση με την ονομαστική τάση, χρησιμοποιούν το μετρητή τάσης (ή το μετρητή επιπέδων) ελεγκτικός το τρέξιμο του σταθερού ενισχυτή ισχύος τάσης, η τάση παραγωγής βρίσκεται πάντα, έτσι ώστε αποτυχία ισχύος. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια παρανόηση. Η ονομαστική τάση παραγωγής του ενισχυτή ραδιοφωνικής μετάδοσης «σταθερής πίεσης» είναι η τάση παραγωγής που αντιστοιχεί στην εκτιμημένη παραγωγή, όχι η τάση παραγωγής εν πάση περιπτώσει. Στην πραγματικότητα, επειδή το σήμα ήχου είναι ένα είδος ισχυρού και αδύνατου σήματος, έτσι η πραγματική τάση παραγωγής του ακουστικού ενισχυτή ισχύος σε κανονική λειτουργία αλλάζει επίσης. Στον όρο καμίας υπερφόρτωσης, μόνο το μέγιστο σήμα θα φθάσει στην ονομαστική αξία, και η μέση παραγωγή της είναι πάντα λιγότερο από την ονομαστική αξία. Αυτό είναι η χρήση του μετρητή επιπέδων για να ελέγξει τους «πάντα υπό πίεση» λόγους. Η αποκαλούμενη «ισχύς» αναφέρεται στην τάση παραγωγής δεν θα αλλάξει με το βάρος φορτίων (στους όρους υπερφόρτωσης) που έχει τα χαρακτηριστικά παραγωγής της πηγής τάσης, αλλά δεν σημαίνει ότι η τάση παραγωγής ως τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που καθορίζεται σε ποσότητα. Η μεγάλη πλειοψηφία των σύγχρονων ακουστικών ενισχυτών ισχύος χρησιμοποιεί μια μεγάλη τάση βρόχων αρνητική ανατροφοδοτεί την τεχνολογία, επομένως, ακόμη και ο αποκαλούμενος ενισχυτής ισχύος «σταθερής αντίστασης», στην πραγματικότητα, η μεγάλη πλειοψηφία της «σταθερής πίεσης»

Χρόνος μπαρ : 2017-06-15 10:42:08 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou langyuan audio equipment co.lt shawan branch

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jing

Τηλ.:: +86 13728152452

Φαξ: 86-20-3483-5131

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)